Бившият вътрешен министър Емануил Йорданов заяви, че разговорът между главния прокурор

...
Бившият вътрешен министър Емануил Йорданов заяви, че разговорът между главния прокурор
Коментари Харесай

Емануил Йорданов: Проблемът не е Гешев, а Гешевщината

Бившият вътрешен министър Емануил Йорданов съобщи, че разговорът сред основния прокурор Иван Гешев и депутатите е диалог, който наподобява на известната реклама за двамата другари, които пият бира.

Главният прокурор не отговори на нито един въпрос по време на изявлението му, само че спокойствието, което показал се разминавало друго от рисуването на квадрат и запълването му с мрачен цвят химикал. Проблемът не е Гешев е Гешевщината и методът, по който се работи, каза Йорданов студиото на БиТиВи.

Наталия Киселова съобщи, че основният прокурор Иван Гешев не е дал отговор на значимите въпроси какви са неговите визии за промени. Нека да не бързаме да хвърляме в пространството промени, прикани Киселова.

Тя е на мнение, че има принадлежности, с които може да бъде изменена Конституцията. Министърът на правораздаването приготвя едно искане за формиране на конституционно дело, с цел да може да се види до каква степен основният прокурор се простира и се дефинира, изясни Киселова.

Системата демонстрира, че каквито и причини да се внесат, не са склонни да се проведат диалози за предварителното премахване на основният прокурор, посочи тя.

Според нея главният прокурор би трябвало да спре да дава изявленията, а да се концентрира върху работата си.

Психологът Росен Йорданов добави, че няма по какъв начин да се случа взаимоотношението без институцията на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР